DEMOSTRACIONES OFICIO

Para ferias, muestras y eventos

Participar en las ferias monogràficas de artesania, en muestras de oficios o eventos similares es una forma también de llevar el conocimiento de tu oficio al gran público. Dar a conocer el proceso, los materiales, la tècnica ayuda a valorar la pieza artesana y el ofico, colaborando en su conocimiento y perdurabilidad.

Estas actividades dan más vistosidad al acontecimiento y lo llenan de un contenido educativo, tanto si es una demostración o un taller participativo, ambos aportan un valor añadido que los organizadores han tener en cuenta

N

Demostración en telar de alto lizo

N

Demostración en telar de bajo lizo

N

Talleres / demostración

N

Talleres participativos

DEMOSTRACIÓN BAJO Y ALTO LIZO

TALLERES PARTICIPATIVOS

Ja he fet dos tast de tallers tèxtils amb Marisa, i ha estat un autèntic goig. El primer tastet de tenyir amb tints naturals va ser només per curiositat, per veure que era això de jugar amb fils i colors, va resultar ser tant atractiu com complicat!!. Per sort Marisa té la “chispa” de fer-te riure i gaudir amb cada intent fallit de teixir o tenyir.!! Quina paciència!! El segon el vam fer el meu fill i jo... súper recomanable, és increïble com es concentren i els absorbeix el teixir! El lloc on vam fer els tallers molt acollidor i l’ambient increïble. Segur que tornaré a repetir, són tallers molt interesants i enfocats a passar-ho bé mentrestant descobreixes el teu costat artístic!

Ilda Vico

He fet dos cursos amb de teler a Lo Corral amb na Marisa. He n'après molt, tots dos han estat molt profitosos i he gaudit de l'entorn i de la seva companyia. Molt recomanables tant si et vols dedicar a teixir com si no Fas per tenir l'experiència de fer un teixit del no res.

Lys Aldea

Mi taller

Les teranyines del corral

Dirección

Lluis Companys 65
Arnes, 43597

Haz tu consulta

Cualquier duda hablemos

Horarios habituales

Concertar cita